jueves, 2 de diciembre de 2010

COLLSEROLA-LA RUTA DELS IBERS








Dissabte dia 27 de novembre a les 8,30 vàrem sortir des de la Pl. Catalunya fins a Vallvidrera i per un bonic paisatge otonyal vàrem visitar la entrada de la Mina Grott, per aquest túnel en el any 1908 es va instal·là un trenet elèctric que duia el agua del pantà a la Vila de Sarrià, te una longitud de 1290 metres.
Per un camí de plataners vàrem anar cap el pantà de Vallvidrera, és va inaugurà el 1864 per abastir de aigua Sarrià , avui en dia es un bonic espai de passeig ple de ànecs.
Ens vam encaminar cap a la Penya del Moro, per tot el camí varem anant agafant cireretes de bosc dons estava ple de arbres farcits de aquests fruits.
La Penya del Moro és un turó de 277 m d'alçada en el cim hi ha un mirador i les restes d'una torre de vigia construïda els segles X i XI molt a prop hi han unes restes de l'època ibèrica.
Des del cim la vista es magnífica amb tota la plana del Baix Llobregat i fins i tot la desembocadura del riu Llobregat .
Vàrem iniciar la baixada fins Sant Feliu a on ens vàrem acomiadar doncs uns marxaven cap a la estació del tren i altres varem agafar el Tramvia fins a L'Hospitalet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario